8 Ağustos 2008 Cuma

Kabak Çiçeği Kızartması

Villa Natura'da kaldığımız süre boyunca yediğimiz yemekler gerçekten nefisti ama benim aklım 3 şeyde kaldı. Birincisi Mukadder ablanın kendi bahçelerinden topladığı ve közleyerek sabah kahvaltısında servis yaptığı (sabah kahvaltısında tüketmek hiç aklıma gelmemişti) patlıcanlar. Balık yokluğu nedeniyle zar zor bulduğu taptaze balıklar. Ve yine sabah kahvaltısı için bahçeden toplayarak kızarttığı kabak çiçekleri.
Bu müthiş lezzetler aklıma geldikçe bir kez dana Ali İhsan bey'e ve Mukadder ablaya teşekkür ediyorum.

Villa Natura da yediğim müthiş leziz kabak çiçeği kızartmalarının fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz.... Tarif de çok basit. Yumurta, un, süt, tuz ve karabiberi karıştırıp kabak çiçeklerini bu bulamaca bulayın. Sıvı yağda kızartın.
YA DAAAAAA
Villa Natura yı ziyaret edin :):):)

afiyetler olsun...

Hiç yorum yok: